A gitterbox bérlés előnyei

Szállítmányozás és raktározás során népszerű és praktikus megoldás a gitterbox használata, mely megkönnyíti az árumozgatást és tárolást is. Abban az esetben, ha csak alkalmanként, illetve időszakosan van szüksége rá, vásárlás helyett érdemesebb a bérlést választani.

Gitterbox ellátási lánc

A gitterbox bérlés számos előnnyel jár:

  • Költséghatékony megoldás, hiszen csak abban az esetben kell fizetni érte, mikor valóban szükség van rá.
  • Előfordulhat, hogy bizonyos időszakokban több, máskor pedig kevesebb gitterboxra van szüksége. Gitterbox bérlés lehetővé teszi, hogy mindig az igényeinek megfelelő mennyiségű tároló rekesz álljon a rendelkezésére.
  • Hozzájárul a vállalkozása fenntarthatóbb és környezettudatos szemléletéhez, hiszen új konténer vásárlása helyett, a bérlés nem terheli tovább a környezetet.
  • A bérlésnek köszönhetően a gitterboxok karbantartási és javítási munkálatai nem jelentenek többlet költséget vállalkozása számára.
  • Ha egy gitterbox megsérül, és nincs lehetőség a javítására, a pótlása sem jár többlet kiadással, hiszen cégünk gondoskodik a cseréléséről.
  • A bérlés segítségével egyszerűbb a rakományok nyomon követése és kezelése is.

 

A Pallet Solutionnál lehetősége van rövid, illetve hosszútávú gitterbox bérlésre is. Kínálatunkban találhatók standard és egyedi gitterboxok is. Amennyiben már rendelkezik kisebb vagy nagyobb mennyiségű göngyöleggel, választhatja akár vissz-lízing konstrukciónkat is.error: A teljes tartalom szerzői jog védelme alatt áll.